Met een slimme stekker van Ednet.Living de eerste stap naar een Smart Home!

Waar moet je beginnen met het maken van een Smart Home? Ednet.living heeft hier een goede oplossing voor, namelijk de Smart Plug. Oftewel de slimme stekker. Met het nieuwe plug & play systeem beheer je al je elektrische apparaten vanaf je smartphone of tablet. Overal ter wereld. Maar hoe werkt deze WiFi stekker nou precies?

Ednet.living

De ednet.living slimme stekkers kunnen gebruikt worden via een app op je smartphone. Je kan de stekker via WiFI dan heel gemakkelijk aan en uit zetten. Dus haal een geintje uit met je huisgenoten en doe de radio onverwachts aan, of schrik hiermee eventuele inbrekers af. Het is ook mogelijk om een timer in te stellen, of een bepaalde periode op de dag (en in de week) de stekker in of uit te schakelen. Geef elke stekker een naam en een afbeelding en je vergeet nooit meer welke apparaten uit of aan staan. Zelfs oma kan dit nog herkennen;)

ednet.living

ednet logoBedien met je smartphone of tablet onder andere je:

  • TV
  • Radio
  • Koffiezetapparaat
  • Lampen
  • Computer
  • Ventilator
  • Enzovoort…

Startpakket?

Het ednet.living startpakket bestaat uit 1 Wi-Fi controller samen met 1 slimme stekker. Dit betekent dat je al begint met 2 slimme stekkers! De eerste stap naar een Smart Home is dus al gezet. Steek de Wi-Fi controller in het stopcontact en je bent al klaar. De Wi-Fi controller kan wel tot 200 (!) verschillende stekkers beheren, met een afstand tot wel 30 meter.

Hoe kan dit zo gemakkelijk werken?

Je telefoon en tablet staan natuurlijk altijd in verbinding met het internet. De Wi-Fi controller van ednet.living  is verbonden met je router. Deze staat natuurlijk ook in verbinding met het internet. Via een Wi-Fi-signaal spreekt de controller alle ontvangers aan waar jij je apparaten hebt op aangesloten.

Ednet Powerplug handleiding

 

‘Maar buiten heb ik ook stekkers’ hoor ik je al zeggen.

Dit is geen probleem. Er is ook een buiten-stekker van ednet.living beschikbaar. Deze is beschermd tegen regen en andere slechte weersomstandigheden. Voor een prijsje van maar €19.95 heb je deze buitenmodule al in huis.

Dus download hier de Android app en hier de iOS en maak je eigen huis smart!

Ben je benieuwd naar andere slimme of WiFi-stekkers? Kijk dan hier voor de Smart Plug van LogiLink. Wil je eerst zien hoe de slimme stekkers werken? Maak dan een afspraak in ons Smart Home.