Petcube P8988 | Bekijk overal je huisdieren

Overal waar je heen gaat, moet je je favoriete viervoeter alleen laten. Dit wil je natuurlijk toch niet? Je weet nooit wat er thuis gebeurt! Petcube heeft hier de ideale oplossing voor. Maak je nooit meer zorgen dat je vierpotige vriend zich verveelt en de boel gaat slopen. Petcube heeft hier voor de Petcube P8988 ontwikkeld. Ben je al heel erg benieuwd wat deze Petcube allemaal kan? Lees dan snel verder!

 

petcube

 

Petcube P8988; De voordelen en nadelen op een rijtje

Voordelen:
+   Ingebouwde microfoon en camera
+   Veilig laserlampje om je huisdier te vermaken
+   Groothoek lens 138°

Nadelen:
  Prijzig voor een wifi-camera
  Geen beweegbare camera

Wi-Fi Diercamera

De Petcube P8988 is de eerste wifi-camera waarmee jij je huisdieren altijd en overal in de gaten kunt houden. Zit je op je werk en wil je toch even kijken wat je beste vriend allemaal uitspookt? Open de Petcube app en je ziet het!

Nadat je de Petcube P8988 hebt aangeschaft, krijg je een mooie vierkante doos thuisgestuurd. Hier zit een micro-usb stroomaansluiting, een gebruiksaanwijzing en natuurlijk de Petcube zelf in. Steek de stekker in het stopcontact en installeer de app. Je hoeft alleen een account aan te maken. Verbind je telefoon met de Petcube en open de app opnieuw. Maak dan verbinding met je eigen wifi netwerk en je bent nu al klaar om de Petcube te gebruiken!

Omdat er nog niet genoeg honden- en kattenfilmpjes op internet staan!

Er staan natuurlijk nog lang niet genoeg honden- en kattenfilmpjes op het internet. De Petcube heeft een speciale functie in de app ingebouwd. Je kunt namelijk de stream van de camera opnemen en opslaan op je telefoon.  Maar hoe worden de filmpjes nou grappig?

De Petcube heeft een speciale functie die nog geen een ander product heeft. Er zit namelijk een laser lampje in de kubus gebouwd. Deze kun je zeer gemakkelijk via de app bedienen. Sleep je vinger naar de plek waar het lampje op moet schijnen. Je hond of kat zal er dol op zijn! Bedenk zelf een scenario en je hoeft zelf niet meer het laserlampje te bedienen.

petcube laser

 

Voer diepgaande gesprekken met je huisdier

Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je vanaf overal ter wereld tegen je viervoeter praten. Roep de aandacht en (als je huisdier goed afgericht is ;)) er staat iemand voor de camera. De camera is robuust gebouwd en kan dus tegen een stootje. Dit in het geval je huisdier iets te blij is om je stem te horen. De onderkant van de kubus is anti-slip. De Petcube blijft dus altijd mooi staan!

Petcube Community

Al je vrienden hebben natuurlijk ook een de P8988 aangeschaft. Ze kunnen dan
gezellig meekijken viapetcube community jou camera. Ook kunnen al je vrienden met jouw huisdier spelen! Je kunt ook de beelden bekijken van al je vrienden. Heb je samen een leuke foto met je hond of kat gemaakt? Deel deze dan met je vrienden via de Petcube community. Alle gezellige foto’s met huisdieren op 1 plek!
Heb je interesse in andere smart producten? Wil je deze graag in het echt zien? Maak dan een afspraak in ons Smart Home.