MOTOROLA FOCUS73 SMARTCAM

TOVER JE SMARTPHONE, TABLET OF COMPUTER OM IN EEN VIDEOBEWAKINGSSYSTEEM

Maak je je wel eens zorgen over wat er thuis gebeurt als jij er niet bent? Dan is dit de perfecte oplossing om jezelf gerust te stellen! Met dit eenvoudige camerasysteem controleer je heel makkelijk je kinderen, huisdieren of waardevolle bezittingen. Buitenshuis welteverstaan, want deze camera is geschikt voor outdoor gebruik. Je wordt gewaarschuwd zodra er iets beweegt en de beelden zie je op je smartphone. Je bestuurt de camera zelfs met je smartphone, zo zie je precies wat belangrijk is!

Bekijk de Motorola Focus 73 WiFi Outdoor Home Video Camera

Zie wat er buiten gebeurt

Houd alles buitenshuis in de gaten op je smartphone met deze waterdichte buitencamera Focus 73 van Motorola . Installeer deze waterdichte outdoorcamera bijvoorbeeld bij jouw voordeur, schuur of tuinpad en ontvang een melding zodra er iets beweegt. De camera geeft haarscherpe HD-beelden is op afstand te besturen. En zelfs als het al donker is zie je nog wat dankzij de ingebouwde infrarood nachtzichtfunctie. De beelden worden overigens versleuteld om je privacy te garanderen.

» Bestel nu de Motorola Focus 73!
Licht of donker, zie alles op je smartphone

Deze veelzijdige outdoor bewakingscamera monteer je eenvoudig buitenshuis aan een muur. Dankzij de wifi-ondersteuning hoef je geen lastige kabels te trekken en ontvang je de beelden draadloos waar je maar wilt.

De beveiligingscamera is voorzien van een pan-, tilt- en zoomfunctie. Dat houdt in dat je hem naar links en rechts kunt draaien. Maar ook naar boven en beneden en zelfs in kunt zoomen. Erg handig als je het allemaal net even wat beter wilt observeren.

Download de gratis app voor Android of iOS en maak gebruik van de cloud

Download de Motorola Hubble app in Google Play Download de Motorola Hubble app in App Store