Eve – Elk moment thuis in beeld

Ken uw huis


De eve productfamilie biedt u producten aan om de kwaliteit van het leven in uw huis te verbeteren. Hierbij geeft eve inzicht in de kwaliteit van de lucht, temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, energieverbruik en u kunt uw ramen en deuren ermee openen en sluiten.

Alle informatie kunt u duidelijk en overzichtelijk op uw iPhone of iPad zien. Hiervoor kunt u de gratis “eve app” dowloaden. Zo kunt u op elk gewenst moment alle gegevens bekijken.

Naar product

Elk moment thuis in beeld

Unieke voice control

Over uw iPhone, iPod Touch of iPad kunt u Siri vragen naar de luchtvochtigheid in de woonkamer of de temperatuur in de badkamer. U kunt Siri ook vragen om de ramen en deuren te openen en-/of te sluiten. Alle apparaten die zijn aangesloten op ‘eve Energy’ kunt u gemakkelijk aan of uit zetten met uw stem. In de app kunt u de eve componenten groeperen. Dit heeft als voordeel dat u op hetzelfde moment in een kamer of zelfs tot een hele kamer toegang heeft tot meerdere apparaten.. Dus, u beslist welk apparaat gaat werken, en welke niet.

Apple home kit – heerlijk eenvoudig

Door de revolutionaire Apple home kit-technologie is het toevoegen van eve componenten zeer eenvoudig. De bediening is gemakkelijk en dankzij de samenwerking met de spraakbesturing van Siri is het uniek. Met de gratis eve app, heeft u het volledige overzicht op elk gewenst moment van uw huis.
Alle gemeten gegevens worden duidelijk getoond door eve, doormiddel van de dag, maand of jaarweergave op je iPhone, iPod Touch of iPad.

Automatische scènes:

U kunt diverse elektrische apparaten in uw huishouden in actie scenario’s combineren. Bijvoorbeeld dat uw lamp automatisch aan gaat, zodra er een deur wordt geopend.

eve roomblad

Eve Room meet de luchtkwaliteit.

De moderne luchtkwaliteitssensor analyseert, in tegenstelling tot de gewone CO2 sensoren, andere stoffen in de lucht. Want de luchtkwaliteit bestaat uit meer dan alleen CO2-niveaus.

Als de lucht in de kamer te droog is, dan is het tijd voor frisse lucht. Dit verhoogt uw welzijn.

Naar product

eve door & windowblok

Eve Door & Window detecteert of uw deuren en ramen momenteel geopend of gesloten zijn. Met de app, zult u alles gemakkelijk in één oogopslag zien. Ook statistieken zoals de tijd en duur zal worden geanalyseerd, zo kunt u in de toekomst de ventilatie besparen.

Naar product

eve energybliksem

Praat met uw intelligente eve-Energie stroomsensor via de Siri voice control van je iPhone of iPad, en schakel de stroom van het aangesloten apparaat in of uit.

U kunt doormiddel van de data-analyse onmiddellijk zien hoeveel energie de aangesloten apparaten op dit moment verbruiken, en hoeveel ze hebben verbruikt.

Naar product

eve weatherthermometer

Meer kennis, brengt meer comfort:

Behandelt gemakkelijk met uw iPhone of iPad thuis uw persoonlijke weergegevens met vrienden. Door vervangbare batterijen met een lange levensduur is eve weer volledig draadloos. Opzetten is eenvoudig via de directe verbinding via Bluetooth-smart technologie.

Naar product

Apple home kit

Knipsel32

Eenvoudige installatie

Eve verbindt zich via Bluetooth-Smart-Technologie direct met je iPhone of iPad, zonder de noodzaak om een extra Bridge of Gateway aan te schaffen.

Knipsel33

Praat met Siri

Met siri op je iPhone, iPad of iPod kunt u Siri vragen of uw deur of raam open en-/of gesloten is.

Knipsel34

High Security

HomeKit Technologie biedt een hoge beveiliging met end-to-end encryptie authenticatie tussen Eve en uw iPhone, iPad of iPod touch.

Knipsel35

Nog beter met iOS 9

HomeKit op iOS 9 maakt uw huis nog slimmer. In de loop der jaren  gratis beschikbaar  met de Eve-update, automatische scènes en kan Bluetooth Range Extender gebruikt worden.

Eenvoudig elegant

Eve past perfect in uw huis. Deze kabel ligt nooit meer in de weg: dankzij Bluetooth Smart-Technologie komen oplaadbare batterijen met een langere levensduur voor gebruik, zodat zelfs geen stroomkabel nodig is. Een smart home kan zo elegant zijn.

De eve-familie

Eve Weather draadloze weersensor
• Compatibel met Apple HomeKit
• Meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk
• Eenvoudig te installeren

Naar product

Eve Room draadloze binnenklimaat-sensor
• Compatibel met Apple HomeKit
• Meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit
• Eenvoudig te installeren

Naar product

Eve Door & Window draadloos magnetisch contact
• Compatibel met Apple HomeKit
• Detecteert of een deur en-/of raam, open of gesloten is
• Eenvoudig te installeren

Naar product

Elgato eve draadloze power sensors & switches
• Stroomverbruik
• Apparaten in- of uitschakelen
• Eenvoudige installatie

Naar product