DOORBIRD: DE BAAS BIJ JOUW AFWEZIGHEID

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN WAT ER THUIS GEBEURT

Je kunt nu al een veilig huis creëren door middel van een technische bel. Deze bel kan onder andere video streamen naar je smartphone. Ook kun je met deze nieuwe bel de deur voor iedereen openen, zelfs als je zelf niet thuis bent.

De geïntegreerde bewegingssensor heeft betrekking op alle activiteiten in een straal van maximaal acht meter en geeft meer beveiliging tegen inbraak.

Wat is een DoorBird?

DoorBird is een elektronische deurbel die je op afstand kan monitoren via je iPhone of iPad. Handig als je op kantoor zit en er een koerier voor je deur staat met een pakje. Het idee is simpel, in de deurbel zit een HD-camera met een bewegingssensor. Als er iemand voor je deur staat ontvang je een notificatie op je device en kan je niet alleen meekijken maar ook praten met het bezoek. De camera en de sensor zijn voorzien van een night-vision mode zodat je ook een bericht ontvangt als er minder leuke figuren voor je deur staan.

Verschillende soorten van de DoorBird

Er bestaan vier verschillende modellen van de DoorBird, deze zijn allemaal uitgerust met een 180-graden camera. De DoorBird kan niet op elke deur worden geïnstalleerd, hiervoor is een elektronisch slot nodig om sommige functies van het apparaat te gebruiken. Zie hier het assortiment van de elektronische sloten.

Niemand komt langs de bewegingssensor

Perfecte allround zichtbaarheid: dankzij de geïntegreerde high-end bewegingssensor weet de DoorBird altijd wat er in en voor uw huis gebeurt. De 180° infrarood bewegingssensor kan, indien gewenst, de bel af laten gaan zonder dat de bezoeker de deurbel heeft aangeraakt.

De DoorBird
Installatie
  1. Verwijderen van je bestaande deurbel
  2. Aansluiten van de twee uitziende draden van de DoorBird video deurbel
  3. Installeer je de DoorBird in de buurt van de voordeur
  4. Jouw DoorBird verbinden met het Internet – via Wi-Fi of netwerk kabel
  5. Download de gratis DoorBird app en verbind hem met de DoorBird, en klaar!

Je ontvangt berichten (Push-berichten met geluid) op uw Smartphone of Tablet, wanneer iemand op de knop drukt. Je kunt de bezoekers zien, en in real-time met hen praten.

Zie ook dit externe blog over de DoorBird.

DoorBird D101 Buitenunit voor Video-deurintercom via WiFi WiFi, LAN Eengezinswoning Wit

4.333/5
3 review(s) 3 review(s)
Altijd thuis: spreek met uw bezoekers en open de huisdeur met uw smartphone of tablet, waar ter wereld u ook bent. Met de DoorBird loopt u nooit meer bezoekers mis.
Comfort: met de DoorBird hebt u altijd de controle over uw pakketzendingen, ongeacht of u in uw tuin of in de stad bent. Zo hoeft u...
  • Zie uw bezoekers op je smartphone en praat zelf terug!
  • Voor iOS 7 en hoger, Android 4.3 of hoger
  • Blauw verlichte belknop